skip to Main Content

Välkommen till vår prismatris för solenergi

Priserna för solenergi förändras konstant. I och med att vi jobbar med flera leverantörer och erbjuder ett brett utbud av produkter har vi tagit fram en enkel prismatris där du snabbt få en god uppskattning på:

  • Hur stor effekt du kan bygga per kvadratmeter
  • Hur mycket el en solcellsanläggning kan producera
  • Estimerad investeringskostnad
  • Uppskattad avkastning

Vad påverkar priset?
Självklart är svaret från matrisen en uppskattning, men kostnadsförhållandena är ungefär desamma oavsett projekt så det ger ändå en bra känsla för vilka siffror det handlar om. Sen ska man komma ihåg att montagekostnaderna till viss del hänger ihop med att vi ska ha möjlighet att göra ett ordentligt jobb med god taksäkerhet och säkra lyft. Solcellsanläggningen ska hålla över tid och vi vill garantera säkerheten för våra medarbetare på taket, det vill man inte fuska med. Teknikval och hur fastigheten ser ut har stor påverkan. Ett stort plåttak på en lada ute på landet går mycket snabbare att bygga än ett tegeltak på ett högt flerfamiljshus inne i stan.

Vill du veta vad som gäller för just din fastighet? Kontakta någon av våra projektutvecklare eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan:

✍️ Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig
Back To Top