Lär känna oss

Välkommen till en av Sveriges ledande aktörer inom solceller och energilagring

Sedan 2012 har vi drivits av att få företag och industrier att ställa om och vara med och bidra till ett fossilfritt samhälle genom att erbjuda effektiva solcellsanläggningar och energilager med fokus på att hitta den lösning som ger bäst avkastning över tid för varje specifikt projekt. Med idérikedom och innovation ser vi till att bygga ut och utveckla det befintliga elsystemet.

Huvudkontoret ligger i Strängnäs med lokala kontor i Göteborg, Linköping, Staffanstorp och Stockholm och är sedan juli 2021 en del av AxSol.

Storskalig solenergi till företag, lantbruk och fastighetsbolag

Vi specialiserar oss på storskalig solenergi på både tak och mark riktade mot industri, lantbruk och flerfamiljshus. Genom åren har vi byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt med insikten om att varje läge och fastighet är unik och därför är det viktigt att just din anläggning anpassas utifrån dina behov och de förutsättningar som finns.

Rätt teknik till rätt pris

Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dig full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Vår vision

Vi vill få fler välja solenergi genom att visa på att det är en god investering för både plånbok och miljö. Vi gör ett gediget projekteringsarbete och tar fram ett förtroendeingivande beslutsunderlag. Vi utvärderar regelbundet teknik och marknad för att kunna erbjuda de produkter och tjänster som ger bäst ekonomisk avkastning över tid.

Våra solcellsinstallationer baseras på genomarbetade processer och håller högsta möjliga kvalitet i alla led. Något som gett oss ett gott rykte på marknaden både hos kunder och i branschen.
Internt jobbar vi aktivt med kontinuerligt utbildning och kunskapsöverföring.

+200 000

Solpaneler ska monteras


+100

Anställda i bolaget


+70 000 000 kWh

Producerar våra kunder årligen


+26 000 ton

minskade CO2-utsläpp årligen


Vi hjälper dig få ut bäst lönsamhet ur din anläggning

Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

När väl anläggningen är i drift finns vi där för våra kunder. Många använder vårt förmånliga support- och underhållsavtal som gör att ni känna er trygga i att er solcellsanläggning hela tiden producerar på topp. Vi finns även där kring frågor om solcellsbranschens utveckling och prisutvecklingen på marknaden.

Vi erbjuder solceller och energilager till lantbruk, fastighetsägare, industri och BRF’er. Vi kommer gärna ut och diskuterar solenergi för just dina behov. Ring 010- 30 30 100 eller fyll i formuläret här nedan för att boka möte!

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du få en offert eller har specifika frågor gällande solenergi och/eller energilager? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.