fbpx
skip to Main Content

Välkommen till en av Sveriges ledande solcellsinstallatörer

EnergiEngagemang tillhör Sveriges ledande solcellsinstallatörer av storskalig solenergi på både tak och mark.

Huvudkontoret ligger i Strängnäs med lokala kontor i Göteborg, Linköping och Staffanstorp.

Bolaget projektutvecklar, installerar och säljer nyckelfärdiga solenergianläggningar till kunder över hela Sverige och är sedan juli 2021 en del av AxSol.

Storskalig solenergi till företag, lantbruk och fastighetsbolag

Vi är specialiserade mot lantbruk, industri och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt.

Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens specifika förutsättningar.

Storskaliga solcellsparker kommer vara en viktigt beståndsdel i det framtida svenska elsystemet. Här är vi med och leder utvecklingen.

Vi hjälper dig att få rätt teknik till rätt pris

Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dig full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår bransch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Vi hjälper dig få ut bäst lönsamhet ur din solcellsanläggning

Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

När väl anläggningen är i drift finns vi där för våra kunder. Många använder vårt förmånliga support- och underhållsavtal som gör att ni känna er trygga i att er solcellsanläggning hela tiden producerar på topp. Vi finns även där kring frågor om solcellsbranschens utveckling och prisutvecklingen på marknaden.

Back To Top