skip to Main Content

Direkt avkastning med solceller

Fler och fler företag får upp ögonen för solceller. Inte bara för att det är bra för miljön utan för att det är en konkret lönsam investering.

Stora och många tak ger stor potential

Idag finns det många tak som är optimalt placerade för solenergi, stora ytor som ligger helt outnyttjade. Vi kan hjälpa till att ta fram de underlag ni behöver för att se den verkliga potentialen.

Bättre ekonomi och mindre utsläpp

Att sätta upp i en solcellsanläggning på taket är en av de bättre investeringarna ett företag kan göra på lång sikt. Avkastningen får du direkt i form av lägre elkostnad och dessutom bidrar ni till att minska koldioxidutsläppen med 65 kg per installerad kvadratmeter och år. Vem har idag råd att tacka nej till en bra affär?

3 Anledningar varför solenergi är en bra investering på ett företag

Solenergi är lönsamt
Lönsamheten visar sig direkt i form av lägre elräkningar. En egenkonsumtion av solelen gör att du slipper köpa in el och sparar in på kostnaden för elen, men även den rörliga nätavgiften och eventuell energiskatt. Många går plus redan första året.

Solenergi är miljövänligt
Sett ur ett större perspektiv är man som solelproducent med i en global rörelse där mikroproduktion är en del av ett hållbart samhälle med en tydlig framtidstro. Samtidigt är solenergi det kraftslag som både är billigast och snabbast att bygga nytt.

Solenergi gör dig oberoende
Med solceller på taket kommer du alltid ha tillgång till närproducerad el och kan känna dig oberoende av elbolagens elprishöjningar framöver. Samtidigt utvecklas batteri- och laddlösningar kontinuerligt för den som vill komplettera sin anläggning.

Jag kan verkligen rekommendera EnergiEngagemang. Bra projektering, professionellt genomförd installation och anläggningen producerar något som mer än prognos när jag stämmer av första årets produktion.

Hej!
Vi pratar gärna solenergi med dig,


Vi kommer gärna ut på besök och kan då på plats inspektera taket, ta korrekta mått och svara på frågor. Du får sedan ett korrekt kostnadsförslag med produktionsuträkning och besparingspotential.

Jonas Helander
070-330 29 26
Skicka e-post

✍️ Eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig
Exempel på företagsinstallationer som vi har gjort

Magnihill

Bakgrund Familjeföretaget Magnihill i Skåne odlar, producerar och importerar frysta produkter från växtriket och har…

Läs mer

Albybergfastigheter / Nya Carnegie bryggeriet

Bryggeriet som producerar både öl och el Öl är gott, men det går åt mycket…

Läs mer

ICA Kvantum Ystad

Solceller på taket täcker en fjärdedel av butikens energiförbrukning I en ICA-butik är elen för…

Läs mer

Johannesbergs Säteri

En möjlighet att bli mer självförsörjande på el, samtidigt som de sänker elkostnaderna och bidrar…

Läs mer
Loggor2021
Back To Top