fbpx
skip to Main Content

Solceller till bostadsrättsföreningen

Fler och fler BRF:er upptäcker möjligheten att få billig el direkt från solen. Att sätta solceller på taken ger en direkt effekt på elräkningen samtidigt som BRF:en tar aktiv del i omställningen till en hållbar energiförsörjning.

El till alla

Med solceller på taken går det att producera el till föreningens gemensamma förbrukning. Det finns också möjlighet att göra installationer till enskilda medlemmar beroende på hur taken ser ut. Har du frågor vad som gäller för just din BRF? Vi hjälper gärna till att reda ut frågorna. Kontakta vår produktuvecklingschef här till höger.

Bättre ekonomi och mindre utsläpp

Att sätta upp i en solcellsanläggning på taket är en av de bättre investeringarna en förening kan göra för sina medlemmar. Avkastningen får ni direkt i form av lägre elkostnad samtidigt som ni höjer värdet på fastigheten. Dessutom bidrar hela föreningen till en bättre miljö. För varje kvadratmeter solpanel som ni sätter på taken minskar koldioxidutsläppen med 65 kg per år.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort
Vi kommer gärna ut på besök och kan då på plats inspektera taket, ta korrekta mått och svara på frågor. Du får sedan ett korrekt kostnadsförslag med produktionsuträkning och besparingspotential.


Jonas Weissglas
070-660 65 85
Skicka e-post

Back To Top