Välkommen till EnergiEngagemang

Utnyttja ditt tak för att göra el

Vi har byggt solcellsanläggningar sedan 2012 och är specialiserade mot lantbruk, industri och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån takets specifika förutsättningar.

Solceller för industri och företag

För företag finns en mängd fördelar med att installera solceller. Ofta finns stora tak att tillgå som i dagsläget inte utnyttjas. Avkastningen kommer direkt i form av lägre elkostnader och dessutom bidrar varje kvadratmeter solceller med att minska koldioxidutsläppen med 65 kg per år.

Solceller för fastighetsbolag

Ofta har fastighetsbolag flertalet tak som inte utnyttjas på ett effektivt sätt, här finns pengar att hämta. En eller flera solcellsanläggningar bidrar inte bara till bättre miljö och med det högre miljöklassning på fastigheten, det är också en konkret lönsam investering. Genom att producera egen el kan du både täcka upp de egna elkostnaden, men också erbjuda hyresgäster grön, närproducerad el.

Solceller för lantbruk

Med våra rötter i den Sörmländska landsbygden har vi lång erfarenhet och goda kunskaper vad som gäller för att en solcellsanläggning på ett lantbruk ska bli så bra som möjligt. Få fastigheter har sådan potential för att ta tillvara solen. Stora tak med bra lutning i öppna landskap. Våra anläggningar är alltid optimerade baserat på din förbrukningsprofil och fastighetens övriga förutsättningar. Bättre investering är svårt att hitta.

Solceller för BRF

Fler och fler BRF:er upptäcker möjligheten att få billig el direkt från solen. Att sätta solceller på taken ger en direkt effekt på elräkningen samtidigt som BRF:en tar aktiv del i omställningen till en hållbar energiförsörjning.

Hej, jag pratar gärna solenergi med dig!

Jag besöker dig gärna för att på plats kunna se vilken lösning som skulle vara bäst utifrån fastighetens förutsättning.

Slå en signal eller skicka ett mail.

010-30 30 100

info@energiengagemang.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du få en offert eller har specifika frågor gällande solenergi och/eller energilager? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Referenser

Här nedan finner du exempel på olika typer av solcellsinstallationer.

Jag kan verkligen rekommendera EnergiEngagemang. Bra projektering, professionellt genomförd installation och anläggningen producerar något som mer än prognos när jag stämmer av första åretsproduktion.
Grymt proffsiga i alla steg. jättenöjd med allt. Utlovade kWh stämmer bra (snart inne på år 3). Kunnig och engagerad personal. Kan rekommenderas!!
Jag tror att anläggningen är en av de bästa investeringarna vi har gjort. Jag uppskattar att vi kommer minska våra elkostnader med uppåt 50 procent på årsbasis.

Hej, jag pratar gärna solenergi med dig!

Är du intresserad av vad du som markägare kan få ut i arrende? Är ditt företag intresserad av att äga en solcellspark? Vill du veta vad en PPA kan kosta? Slå gärna en signal eller skicka ett mail, så kan jag berätta mer.


Erik Rindeskär

070-330 03 31

erik.rindeskar@energiengagemang.se

Hej, jag pratar gärna solenergi med dig!

Är du intresserad av vad du som markägare kan få ut i arrende? Är ditt företag intresserad av att äga en solcellspark? Vill du veta vad en PPA kan kosta? Slå gärna en signal eller skicka ett mail, så kan jag berätta mer.


Erik Rindeskär