fbpx
skip to Main Content

Bakgrund:

Du kommer att jobba med ett positivt och glatt gäng som har roligt på jobbet och att du vill utvecklas inom en starkt växande bransch, förnyelsebar energi. Du arbetar nära tillsammans med en senior elektriker som också är din närmaste chef. Varje vecka går ni igenom vad som ska göras och hur planeringen ser ut. Ni arbetar alltid i ett team om två. Inom avdelningen finns i nuläget även två serviceelektriker och en servicetekniker.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på EnergiEngagemangs huvudkontor i Strängnäs. Sex månaders provanställning tillämpas.

Resor förekommer främst inom Mälardalen, främst inom arbetsdagen. Du bör vara flexibel för eventuellt längre arbetsdagar än 07-16.

Arbetsuppgifter:

  • Installationer av solcellsanläggningar, laddstolpar, batterilösningar med tillhörande uppmärkning enligt svensk standard.
  • Installation av kommunikationsutrustning.
  • Funktionstest och driftsättning.
  • Felsökning.
  • Kundkontakt och planering i samråd med områdeschef.
  • Följa arbetsmiljöplan.

Din bakgrund

Du är en ECY-certifierad elektriker och kan ha en bakgrund som exempelvis installationselektriker eller serviceelektriker. Du har minst fyra års arbetslivserfarenhet som elektriker och känner dig trygg i rollen. Du har B-körkort och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av lantbruksel/elinstallationer i lantbruk är meriterande, likväl som erfarenhet från solenergibranschen.

Dina personliga egenskaper

Eftersom du möter kunder dagligen är det viktigt att du tycker om att ge god service. Du är lyhörd för kundernas önskemål och förväntningar. Du känner en stark yrkesstolthet och utför dina arbetsuppgifter ordningsamt och tekniskt rätt. Du är självgående och har ett inre driv att vilja lösa problem. Sist men inte minst har du en positiv inställning! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Rekryteringsprocess

  • Första intervju med Avancos.
  • 1–2 möten med Energiengagemang i Strängnäs.
  • Garanterad konfidentialitet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos.

Välkommen med din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos.

Skicka in din ansökan via deras hemsida

Back To Top