fbpx skip to Main Content

För att en installation ska bli lyckad är det viktigt att börja med ett platsbesök.

Vi kommer gärna ut och träffar dig. Då kan vi enkelt inspektera taket, ta korrekta mått och samtidigt i lugn och ro kan vi gå igenom just dina förutsättningar för att installera solceller. Slå en signal, skicka ett mail eller fyll i formuläret här till höger.


Björn Kristersson
070 – 330 27 25
Skicka e-post

Välkommen till en av marknadens mest erfarna solcellsinstallatör

EnergiEngagemang är en helt oberoende systemleverantör med tillgång till marknadens alla produkter oavsett tillverkare eller ursprungsland. Detta betyder att vi till våra kunder erbjuder produktoberoende rådgivning samt därefter dimensionerar och offererar nyckelfärdiga och skräddarsydda solkraftanläggningar i totalentreprenad. Det innebär att vi även projektleder och sköter all koordinering med elcertifikat, ursprungsgarantier, kontakt med nätägare mm.

Som kund får du en nyckelfärdig solelanläggning, driftsatt, inkopplad, testad och klar. Våra lösningar skräddarsys alltid för att säkerställa att du får maximal ekonomisk nytta av investeringen samt att andra viktiga parametrar uppfylls, tex miljö och estetik.
EnergiEngagemang lägger stor vikt vid kunskap om solel men även elmarknaden i sin helhet. På detta sätt agerar vi som en långsiktig partner till dig där leveransen av solelanläggningen är första steget, vilket sedan följs av ett ägande under anläggningens livstid (+30 år) där kunskap om elmarknadens samt Skatteverkets, och övriga reglerande myndigheters, regler och möjligheter tillhandahålls våra Kunder så att anläggningens ekonomiska nytta kan optimeras.

EnergiEngagemang har en stor installationsbas och har tillgång till några av branschens mest erfarna montörer, elektriker och projektledare. Våra kunder är företrädelsevis stora lantbruk.

  • Vill du ha ett kostnadsförslag på en solcellsanläggning till din fastighet? Fyll även i fälten nedan.
  • Vänligen ange gata, nr, postnummer och postadress
  • Ange i meter; bredden x höjden på taket
  • Ange i grader vilken riktning huset har. Optimal riktning är 180 grader rakt mot söder.
  • Om du är osäker, titta på din senaste elfaktura, den brukar ange estimerad förbrukning.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Back To Top