fbpx
skip to Main Content

För att en installation ska bli lyckad är det viktigt att börja med ett platsbesök.

Vi kommer gärna ut och träffar dig. Då kan vi enkelt inspektera taket, ta korrekta mått och samtidigt i lugn och ro kan vi gå igenom just dina förutsättningar för att installera solceller. Slå en signal, skicka ett mail eller fyll i formuläret här till höger.

Sven Bodestedt - säljansvarig solceller Skåne
Sven Bodestedt
070 – 603 17 00
Skicka e-post

Välkommen till en av marknadens mest erfarna solcellsinstallatör

EnergiEngagemang är en helt oberoende systemleverantör med tillgång till marknadens alla produkter oavsett tillverkare eller ursprungsland. Detta betyder att vi till våra kunder erbjuder produktoberoende rådgivning samt därefter dimensionerar och offererar nyckelfärdiga och skräddarsydda solkraftanläggningar i totalentreprenad. Det innebär att vi även projektleder och sköter all koordinering med elcertifikat, ursprungsgarantier, kontakt med nätägare mm.

Som kund får du en nyckelfärdig solelanläggning, driftsatt, inkopplad, testad och klar. Våra lösningar skräddarsys alltid för att säkerställa att du får maximal ekonomisk nytta av investeringen samt att andra viktiga parametrar uppfylls, tex miljö och estetik.

EnergiEngagemang lägger stor vikt vid kunskap om solel men även elmarknaden i sin helhet. På detta sätt agerar vi som en långsiktig partner till dig där leveransen av solelanläggningen är första steget, vilket sedan följs av ett ägande under anläggningens livstid (+30 år) där kunskap om elmarknadens samt Skatteverkets, och övriga reglerande myndigheters, regler och möjligheter tillhandahålls våra Kunder så att anläggningens ekonomiska nytta kan optimeras.

EnergiEngagemang har en stor installationsbas och har tillgång till några av branschens mest erfarna montörer, elektriker och projektledare. Våra kunder är företrädelsevis lantbruk, gårdar, företag och BRFer.

  • Vänligen ange gata, nr, postnummer och postadress
  • Ange i meter; bredden x höjden på taket
  • Ange i grader vilken riktning huset har. Optimal riktning är 180 grader rakt mot söder.
  • Om du är osäker, titta på din senaste elfaktura, den brukar ange estimerad förbrukning.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Wij Säteri

Wij Säteri ligger i Håbo kommun utanför Stockholm. Solcellerna är monterade på två tak som är riktade mot sydöst respektive sydväst.
Läs mer

Maltesholm

Maltesholm är ett slott knappt två mil från Kristianstad. 264 solpaneler har placerats på en av ekonomibyggnaderna och årsproduktionen ligger på ca 74 000 kWh/år.
Läs mer

Norrstävlö Gård – Solcellspark

Anders Johansson på Norrstävlö Gård strax norr om Kalmar ser sina gula kycklingar och den gula solen som en perfekt kombination. Här finns två solcellsanläggningar. En solcellspark som ligger i direkt anslutning till gården och ett takmontage på en maskinhall som ligger lite längre bort.
Läs mer

Övrabyborgs Gård

Strax söder om Tomelilla på skånska Österlen ligger Övrabyborgs gård. Här har en ny generation tagit över verksamheten och bland de många idéer som skulle verkställas så var solenergi något som tidigt prioriterades.
Läs mer

Giresta Gård – Västerås

På gården utanför Västerås ligger solceller placerad på stalltaket där totalt 224 paneler producerar ca. 62 000 kWh/år. En batterilösning från det svenska bolaget Box of Energy gör att överskottselen sparas och används på natten och stunder så solen inte lyser
Läs mer

Widtsköfle Gods

På Widtsköfle Gods i nordöstra Skåne har man som grundfilosofi att med modern teknik, i stordrift producera livsmedel av bästa kvalitet med största möjliga hänsyn till människor, djur och miljö.
Läs mer

Hjularöd Gods, Skåne – 192 kW

På Hjularöd gods drivs en omfattande smågrisproduktion. Tillsammans med skog, växtolding och fastighetsuthyrning ser man nu solenergi som ytterligare en del till att driva gården så miljövänligt som möjligt. Anläggningen en av de större takinstallationer med solceller Skåne har.
Läs mer

Solcellspark i Skåne – 253 kW

Går det att bygga en solcellspark på bara en vecka? Självklart. Under sju snöiga dagar monterade vi 920 solpaneler på en gård mellan Kristianstad och Hässleholm i Skåne.
Läs mer
Back To Top