skip to Main Content

Ta kontroll över din elkostnad med hjälp av solenergi

Fler och fler företag får upp ögonen för solceller. Genom att etablera en tydlig Solvision till företag hjälper vi er att utnyttja möjligheterna i den gröna energiomställningen.

Tak och mark kan tillsammans ge stor potential

Idag finns det många tak som är optimalt placerade för solenergi, stora ytor som ligger helt outnyttjade. Vi kan hjälpa till att ta fram de underlag ni behöver för att se den verkliga potentialen. För det handlar inte bara om taken, även mark kring fastigheten kan vara intressant, inklusive parkeringsytor. I takt med att elektrifiering av fordonsflottan ökar kommer högre krav att ställas på arbetsgivaren, att möta upp med en god laddningsinfrastruktur.

Sol som tjänst

Att sätta upp i en solcellsanläggning på taket är en av de bättre investeringarna ett företag kan göra på lång sikt. Avkastningen får du direkt i form av lägre elkostnad. Men det är inte alltid företaget kan eller har möjlighet att använda eget kapital. Här kan vi som solenergiföretag erbjuda finansiering av anläggningarna, som i sin tur tillåter att ni snabbt kan vara igång och bli egna elproducenter.

3 Anledningar varför solenergi är en bra investering på ett företag

Solenergi är lönsamt
Lönsamheten visar sig direkt i form av lägre elräkningar. En egenkonsumtion av solelen gör att du slipper köpa in el och sparar in på kostnaden för elen, men även den rörliga nätavgiften och eventuell energiskatt. Många går plus redan första året.

Solenergi är miljövänligt
Sett ur ett större perspektiv är man som solelproducent med i en global rörelse där mikroproduktion är en del av ett hållbart samhälle med en tydlig framtidstro. Samtidigt är solenergi det kraftslag som både är billigast och snabbast att bygga nytt.

Solenergi gör dig oberoende
Med solceller på taket kommer du alltid ha tillgång till närproducerad el och kan känna dig oberoende av elbolagens elprishöjningar framöver. Samtidigt utvecklas batteri- och laddlösningar kontinuerligt för den som vill komplettera sin anläggning.

Jag kan verkligen rekommendera EnergiEngagemang. Bra projektering, professionellt genomförd installation och anläggningen producerar något som mer än prognos när jag stämmer av första årets produktion.

Hej!
Jag pratar gärna om Solvisionen med dig,

Tillsammans med kunden tar vi fram en Solvision – en plan där sätter vi tydliga mål för var företaget vill vara om tre till fem år, till exempel vilket elpris de vill ha, hur mycket koldioxidutsläppen ska minska och vilken avkastning de vill ha på sina investeringar. Kontakta mig så berättar jag mer.

Jonas Almquist
070-258 38 88
Skicka e-post

✍️ Eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig
Exempel på företagsinstallationer som vi har gjort

Albybergfastigheter / Nya Carnegie bryggeriet

Bryggeriet som producerar både öl och el Öl är gott, men det går åt mycket…

Läs mer

ICA Kvantum Ystad

Solceller på taket täcker en fjärdedel av butikens energiförbrukning I en ICA-butik är elen för…

Läs mer

Johannesbergs Säteri

En möjlighet att bli mer självförsörjande på el, samtidigt som de sänker elkostnaderna och bidrar…

Läs mer

Virå Bruk

Solenergi på taken ger extra energi till spännande jaktupplevelser och smakfulla möten i de Sörmländska skogarna
Läs mer
Loggor2021
Back To Top