fbpx skip to Main Content

Välkommen till en givande solenergi-frukost.

Fler och fler väljer att gå över till att installera solceller och använda solen som energikälla. En investering i solenergi är långsiktig, därför är det viktigt att det blir rätt från början. Vi bjuder på viktiga insikter om vad du bör tänka på.

Plats: Kungsporten 4A i Billdal

Tid: Tisdagen 25:e september kl. 08.00 – 09.30

Föreläsningen och frukosten är gratis. Anmäl dig genom att slå en signal, skicka ett mail eller fyll i formuläret här till höger.


Olle Blandin
076 – 108 98 88
Skicka e-post

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till en av marknadens mest erfarna solcellsinstallatör

EnergiEngagemang är en helt oberoende systemleverantör med tillgång till marknadens alla produkter oavsett tillverkare eller ursprungsland. Detta betyder att vi till våra kunder erbjuder produktoberoende rådgivning samt därefter dimensionerar och offererar nyckelfärdiga och skräddarsydda solkraftanläggningar i totalentreprenad. Det innebär att vi även projektleder och sköter all koordinering med elcertifikat, ursprungsgarantier, kontakt med nätägare mm.

Som kund får du en nyckelfärdig solelanläggning, driftsatt, inkopplad, testad och klar. Våra lösningar skräddarsys alltid för att säkerställa att du får maximal ekonomisk nytta av investeringen samt att andra viktiga parametrar uppfylls, tex miljö och estetik.
EnergiEngagemang lägger stor vikt vid kunskap om solel men även elmarknaden i sin helhet. På detta sätt agerar vi som en långsiktig partner till dig där leveransen av solelanläggningen är första steget, vilket sedan följs av ett ägande under anläggningens livstid (+30 år) där kunskap om elmarknadens samt Skatteverkets, och övriga reglerande myndigheters, regler och möjligheter tillhandahålls våra Kunder så att anläggningens ekonomiska nytta kan optimeras.

EnergiEngagemang har en stor installationsbas och har tillgång till några av branschens mest erfarna montörer, elektriker och projektledare.

Hitta till vårt kontor i Billdal

Back To Top