fbpx skip to Main Content

Olle Blandin ska få EnergiEngagemang att växa i väst

Solcellsbranschen växer över hela landet. Nu är det dags att ta hand om intresset för solenergi i Västsverige.

Ansvarig för etableringen blir Olle Blandin, tidigare projektchef på Solkompaniet. Olle har varit i branschen sedan 2011 och ser fram emot att axla rollen som projektuvecklare i Västra Götaland.

– Tidigare har jag mest varit involverad i själva byggandet och produktionen. På Energiengagemang får jag fokusera mer på kunden, jag får vara ute och träffa de som vill ha solceller och det ser jag verkligen fram emot. Jag kommer också att komma in i projekten i ett tidigare skede vilket ger tydlighet och kontroll genom hela projektet.

Olle Blandin har varit med och byggt anläggningar över hela Sverige och har en mycket god kunskap om hur man bygger upp ett solcellssystem.

– Det är verkligen kul att jobba med solenergi. Det här är framtiden och tillsammans har vi ett enormt ansvar att fortsätta utveckla den här branschen, jag känner verkligen att vi gör nytta, säger Olle.

Det nya kontoret i Västra Götaland öppnade upp den här veckan. Att EnergiEngagemang väljer Västsverige som nästa steg i sin expansion är ingen slump. Företaget har flera stora projekt på gång i trakterna kring Alingsås, Götene och Mariestad.

Jonas Helander som är projektutvecklingschef på EnergiEngagemang säger att företaget nu går in i en ny fas:

– Olle kommer ha en viktig roll i utvecklingen av EnergiEngagemang. Vi satsar starkt framåt och vi satsar på kvalitet. Nya aktörer kommer hela tiden in i branschen och de som kan leverera kvalitet genom hela installationen skapar de nöjdaste kunderna. Det kommer att vara avgörande för företag som vill växa. Jag är både glad och stolt över att Olle har valt att börja hos oss, han har en unik erfarenhet och jag är imponerad över det arbete han har gjort tidigare. Det kommer bli kul att få jobba tillsammans.

Back To Top