fbpx skip to Main Content

Välkommen till EnergiEngagemang

Vi jobbar tillsammans med Energi Sverige och hjälper företag med allt som handlar om solenergi. Vi kan hjälpa till med rådgivning, förhandsstudier och kompletta installationer.

Stora och många tak ger stor potential

Idag finns det många tak som är optimalt placerade för solenergi, stora ytor som ligger helt outnyttjade. Vi kan hjälpa till att ta fram de underlag ni behöver för att se den verkliga potentialen.

Bättre ekonomi och mindre utsläpp

Att sätta upp i en solcellsanläggning på taket är en av de bättre investeringarna ett företag kan göra på lång sikt. Avkastningen får du direkt i form av lägre elkostnad och dessutom bidrar ni till att minska koldioxidutsläppen med 65 kg per installerad kvadratmeter och år. Vem har idag råd att tacka nej till en bra affär?

7 saker du ska tänka på innan du skaffar solceller

Vi har satt ihop en lista på sju saker du ska tänka på innan du skaffar solceller. Listan hittar du här.

Ring så svarar vi

Vi vet att många företag har många frågor kring solenergins potential och om det verkligen är värt det. Slå gärna en signal för en första kontakt. Vi kommer även gärna ut på besök och kan då på plats inspektera taket, ta korrekta mått och svara på frågor. Du får sedan ett korrekt kostnadsförslag med produktionsuträkning och besparingspotential.

Jonas Helander
Jonas Helander
070-330 29 26
Skicka e-post

Back To Top