fbpx skip to Main Content

Intersolar – Världens största solelmässa. EnergiEngagemang är naturligtvis på plats.

Den 22-24 juli är det dags för den årliga solelmässan i München. Mer än 40 000 personer väntas besöka mässan och vi passade på att fråga Johan Skördare, VD på EnergiEngagemang vad har ser fram emot:

JohanSkordareVarför ska man besöka den här mässan?
För vår del på EnergiEngagemang som jobbar direkt mot tillverkarna i våra inköp handlar det mycket om att träffas med våra befintliga leverantörer, resonera med dom om hur vi kan utveckla vår samverkan och förstås titta på alla produktnyheter. Samtidigt är det väldigt viktigt för oss att träffa nya potentiella leverantörer. EnergiEngagemang jobbar producent- och teknikneutralt i våra projekt och vill i varje enskilt projekt hitta den absolut bästa lösningen för kunden, både tekniskt och ekonomiskt. Att ständigt vara à jour med tillverkarnas teknikutveckling är A och O för oss.

Vad ser du fram emot mest att göra på mässan?
Batterilösningar kommer väldigt snabbt nu. Många gånger i en solelanläggnings ekonomi är den direktanvända elen den viktigaste. Med avancerade och tekniskt väl utvecklade batterilösningar kommer överskott från solen under dagtid att kunna lagras i batterier och för att sedan tas ut på natten. Batterier går framåt enormt snabbt nu i både pris och prestanda. Att få se de senaste lösningarna inom detta område är spännande!

Vilka nyheter hoppas du få se?
Spännande och kostnadseffektiva batterilösningar ligger högt på önskelistan just nu. Eftersom mässan är i München ser jag också fram mot ”En Schweinhaxe med en kall Weissbier”. En mycket god lokal maträtt jag varmt vill rekommendera alla som ännu inte provat.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top