fbpx skip to Main Content

Passa på att ta del av vårt kommande jätteinköp av paneler inför 2022

solpaneler på gröna ängar

10% Solparksrabatt om du beställer innan jul

Som du kanske redan vet är EnergiEngagemang en av Sveriges största aktörer inom solenergi. Nästa år ska vi bygga flera solcellsparker, varav ett par blir nästan dubbelt så stora som den du ser på bilden nedan, HSB Solcellspark, som vi byggde 2020.

 

Handlar direkt utan mellanhänder
Nu ska vi lägga alla beställningar och kan därför erbjuda dig att på ett handgripligt sätt få nytta av vårt solparksbyggande. Vi handlar alltid utan mellanhänder direkt från solpaneltillverkarnas fabriker, för att på så sätt kunna få så låga priser som möjligt. När vi nu köper mer än 75 000 solpaneler på en och samma gång erhåller vi en stor mängdrabatt. Denna rabatt vill vi nu dela med oss till våra kunder.

Deadline 17:e december
Kontakta en av våra projektutvecklare genom att fylla i formuläret nedan eller ring vår växel 010-30 30 100 så får du prata med en av våra kollegor i din region.

För att du ska kunna utnyttja rabatten gäller det att vi har ett signerat entreprenadsavtal senast på fredag den 17:e december 2021. Rabatten gäller vårt ordinarie sortiment och kan inte kombineras med andra erbjudanden som exempelvis solkraftspaket.

Vänligen fyll i namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi inom kort.
Back To Top