fbpx skip to Main Content

EnergiEngagemang – ett Superföretag enligt Veckans Affärer

Som det enda solenergiföretaget i Sverige har EnergiEngagemang utsetts till Superföretag av Veckans Affärer.

För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. För att bedöma varje enskilt företag jämförs dess ekonomiska prestation (avseende de sex parametrarna) med referensvärden baserade på prestationen hos alla andra företag med motsvarande storlek och verksamhet.

Villkoren för att kvalificera sig som Superföretag innebär att företagen måste prestera bättre än andra under fyra år i rad. För 2018 års Super-lista betyder det att företagens verksamhet måste ha startat senast under 2013. Självfallet är det extra svårt att direkt från start prestera bättre än andra etablerade företag. Trots detta är det ändå 14 Superföretag på årets lista som startade verksamheten under 2013.

Johan Skördare VD på EnergiEngagemang säger i en kommentar:
– Att vi kommit med på den här listan ser jag som ett bra betyg på hur vi bygger företaget. God ekonomi ger oss en möjlighet att tänka långsiktigt och det skapar en trygghet åt våra kunder. De solcellsanläggningar vi installerar nu ska sitta uppe i minst 25-35 år och som kund kan du lita på att vi är med hela tiden.

Back To Top